Rád(a) komentuješ a diskutuješ? Rozjeď diskuzi k nějakému z přispěvků. Pokud se registruješ bude ti diskutování zjednodušeno. Jednoduše se registruj a začni tvořit svůj profil. Registrovaní uživatelé budou mít čím dál více výhod a budou moci využívat více funkci a to zcela zdarma. Stačí si jen založit svůj profil. Na webu se neustále pracujeme a vytváříme nové funkce.

Chcete ho změnit? Směle do toho!

Nevíte si rady s některými špatnými vlastnostmi svého přítele? Přínášíme vám pár taktických rad.Ze začátku vztahu jste jeden pro druhého ideálem. Ale uběhne pár měsíců a zamilovanost začně propouštět na povrch i nějaké chyby. Kdo si tvrdí říkat, že žádné chyby ne­má, je na velkém omylu. Dřív nebo později vam začnou na partnerovi jisté chyby vadit. Zkuste ho změnit dřív, než začnete vyhlížet nový ideální objekt.

Nalákejte ho!

Co jiného platí na muže víc než sex. Pokud je žena dost chytrá a nápaditá, omotá si chlapa dřív, než si on stačí všimnout, že s ním manipuluje. Vrací se vám váš drahý pozdě z práce? Zkuste jednoduchý trik. Napište mu lehce erotickou SMS, že pokud dorazí dnes z práce v půl šesté, budete na něj čekat v krásném krajkovém prádle, které
jste si právě koupila. Sama uvidíte, jak si dá záležet, aby byl doma včas. Navíc to bude pro vás oba zpestření a zjistíte, jak moc po vás touží. Jestliže by ale nejevil sebemenší zájem, je celkem jas­né, že takový vztah asi moc dlouhé trvání mít nebude.

Formulujte správně

Každý muž je svým způsobem pohodlný. Nerad mění svůj styl a zvyky. A každé ženě se líbí něco jiného. Určitě se najde něco, co byste na něm chtěla změnit. Ale jak na to? Zapamatujte si, že veškeré důležité věci musíte muži předkládat ve vhodnou chvíli a hlavně správnou formou. A to tím, že udeříte na jeho EGO. Je jedno, zda chcete, aby se častěji holil, protože to jeho strniště vypadá příšerně, nebo aby zahodil ta opraná a vybledlá trika či ostříhal si dlouhé vlasy na šik sestřih. Zkuste to takto.

„Ty máš tak krásně vyrýsované tělo, kdyby sis koupil nějaká nová a barevná trika, určitě by ti svaly ještě více vynikly.“ Tento trik zkusila i naše čtenářka Iveta: „Marek se absolutně nevoněl. Říkal, že má rád, když muž voní přirozeně. Ale mě to hrozně rozčilovalo a už jsem nevěděla, jak mu to říct, aby se neurazil. Napadlo mě, že bych to mohla zkusit takto. Řekla jsem mu, že dnes nastoupil nový kolega a jeho vůně se nesla celou kanceláří tak, že měl hned tři pozvání na oběd. A věřte, druhý den už byla v koupelně lahvička se značkovým parfémem.“ Zkuste pár takových fíglů a uvidíte, že budete mít úspěch. Muže prostě musíte umět oklamat.

Tohle raději nezkoušejte!

Muži jsou hákliví na jekékoliv srovnávání či výčitky. Těmito větami ho zcela jistě otrávíte: Vždycky na všechno zapomeneš, nikam mě nebereš, kdybys mě měl rád, tak to uděláš! A co je ještě horší...srovnávání. „To Michal by to pro Katku udělal, on je totiž jiný charakter!“ Tímhle ho akorát naštvete ještě víc, než by v dané situaci bylo zapotřebí.

On vám řekne své důvody, se kterými vy samozřejmě nebudete spokojená, a je oheň na střeše. Začarovaný kruh. Vše vyústí v hádku a vy, ať chcete nebo ne, budete za hysterku. A tu on ve svém životě nepotřebuje, a tak se vám může stát, že doposud hezký vztah může skončit ošklivým krachem.

Zvyšte svou cenu

A je to opět tady. Stěžujete si kamarádce, že po pár měsících už pro něj nejste tolik žádáná? Že mu snesete modré z nebe, jste s ním, kdykoliv on chce, a děláte věci, které má rád on? STOP. Zkuste být pro něj vzácná. Chlapi jsou dobyvatelé. Čím víc se musí snažit, tím víc vás budou zase chtít. Dejte mu pocit, že vás nemůže mít kdykoliv, kdy si řekne.

Ukažte mu, že i vy máte své koníč­ky a že je kvůli němu nehod­láte měnit. Že jste sobě­stačná žena a dokážete si život zařídit po svém a že ho vlastně nepotřebujete. Partner se začne cítit ohrožený a bude si vás jen hýčkat. Uvidíte, že už nezapomene na žádné výročí a bude se vás snažit překvapovat častěji.

(Jackie)

Přidej svůj komentář!

Nejsi přihlášen(a) proto nemůžeš vidět komentáře ostatních, ale dovolíme ti komentář napsat.

Po napsání komentáře se tvá přezdívka uloží a uvidíš jak komentáře ostatních tak i své.