Rád(a) komentuješ a diskutuješ? Rozjeď diskuzi k nějakému z přispěvků. Pokud se registruješ bude ti diskutování zjednodušeno. Jednoduše se registruj a začni tvořit svůj profil. Registrovaní uživatelé budou mít čím dál více výhod a budou moci využívat více funkci a to zcela zdarma. Stačí si jen založit svůj profil. Na webu se neustále pracujeme a vytváříme nové funkce.

Muž potřebuje obdiv - jinak podvádí

Ženy si často myslí, že muži jsou povrchní a ze svého podvádění viní nadbytečné kilogramy svých partnerek či nedostatek invence v posteli.Americký manželský poradce Gary Neuman ale tvrdí, že při svém výzkumu zjistil, že důvodem k mužské nevěře je nejčastěji něco mnohem hlubšího – nedostatečné emoční uspokojení ve vztahu. Muži se tak k podvádějí odhodlají, když ve vztahu s partnerkou nemají dostatečnou emocionální intimitu.

„Jen osm procent mužů uvádí jako příčinu svého podvádění nespokojenost se sexem v partnerství a 88 procent přitom tvrdí, že milenka nebyla atraktivnější či neměla lepší postavu než manželka,“ tvrdí Neuman v interview pro britský deník Metro.

Nejčastěji muži zdůvodňují své zálety tím, že necítí emoční propojení s manželkou či partnerkou. „Muži potřebují ve vztahu od ženy cítit obdiv a pochvalu,“ vysvětluje Neuman. Jakmile se mužům tohoto nedostává, začnou hledat obdiv mimo partnerství. Pak stačí, aby jim ho vyjádřila jiná žena a k nevěře je už jen malý krůček.

„Ale na vině nejsou ženy, ty se mnohdy chtějí učit porozumění mužům. A měly by tak vědět, že emocionální spojení doma v intimním soužití s mužem je to nejdůležitější, pokud si chtějí vytvořit šťastné manželství a snížit riziko podvádění,“ tvrdí Neuman.

Žena prý může nevěru čekat, když muž tráví stále více času mimo domov, souloží s ní jen zřídka, vyhýbá se kontaktům s ní, začne ji kritizovat častěji, začne se s ní hádat, mluví s jinými ženami a projevuje jí ve společnosti chladný odstup. (pst)

(Famous, profimedia.cz)

Přidej svůj komentář!

Nejsi přihlášen(a) proto nemůžeš vidět komentáře ostatních, ale dovolíme ti komentář napsat.

Po napsání komentáře se tvá přezdívka uloží a uvidíš jak komentáře ostatních tak i své.