Rád(a) komentuješ a diskutuješ? Rozjeď diskuzi k nějakému z přispěvků. Pokud se registruješ bude ti diskutování zjednodušeno. Jednoduše se registruj a začni tvořit svůj profil. Registrovaní uživatelé budou mít čím dál více výhod a budou moci využívat více funkci a to zcela zdarma. Stačí si jen založit svůj profil. Na webu se neustále pracujeme a vytváříme nové funkce.

Na velikosti záleží. Je důležitá pro předehru

Když dojde na vaginální orgasmus ženy, je to velikost penisu, která je důležitá, nikoli délka předehry.Přiměřená velikost penisu totiž lépe naplní ženské představy a dráždí více nervových zakončení. Zjistil to sexuolog Stuart Brody ze Skotska, jenž se zabýval faktory ovlivňujícími dosažení vaginálního orgasmu u ženy.

Vaginální orgasmus byl přitom definován jako „orgasmus vyvolaný jen pohyby penisu ve vagíně bez další přídavné stimulace“.

Dosažení tohoto typu orgasmu podle skotských sexuologů ovlivňovala správná délka penisu, doba soulože a schopnost ženy soustředit se na dráždění vagíny, zatímco délka předehry vliv neměla žádný.

„Vzhledem k tomu, že je vagína vysoce nervově protkaná po celé délce, více řádné stimulace po celé délce vagíny může vyústit v lepší uspokojení,“ vysvětlil doktor Brody, proč je velikost penisu stěžejní.

Vaginálního orgasmu ale dosahuje jen menšina žen, většina z nich potřebuje k vyvrcholení také stimulaci klitorisu. (pst)

(Famous, profimedia.cz)

Přidej svůj komentář!

Nejsi přihlášen(a) proto nemůžeš vidět komentáře ostatních, ale dovolíme ti komentář napsat.

Po napsání komentáře se tvá přezdívka uloží a uvidíš jak komentáře ostatních tak i své.