Rád(a) komentuješ a diskutuješ? Rozjeď diskuzi k nějakému z přispěvků. Pokud se registruješ bude ti diskutování zjednodušeno. Jednoduše se registruj a začni tvořit svůj profil. Registrovaní uživatelé budou mít čím dál více výhod a budou moci využívat více funkci a to zcela zdarma. Stačí si jen založit svůj profil. Na webu se neustále pracujeme a vytváříme nové funkce.

Orgasmus denně je lepší než jablko denně

Ačkoli konzumace jablek je velmi prospěšná a říká se, že kdo si dopřeje jablko denně, nepotřebuje lékaře, podle australské studie je ještě lepší orgasmus denně.Tedy alespoň u žen působí skutečně jako silná prevence onemocnění. Ženy, které mají orgasmus denně při sexu s partnerem či masturbaci, jsou zdravější a běžné choroby je sužují mnohem vzácněji.

Ale orgasmus ženě dodává také energii a vitalitu, pomáhá jí udržovat psychiku v rovnováze a je velmi silnou prevencí depresí.

„Zjistili jsme, že ženy, které jsou sexuálně nejméně uspokojené, jsou velmi málo vitální a cítí se celkově nedobře. Tyto důkazy jasně říkají, jak je důležité řešit podobné problémy při lékařské péči, protože ženy se často cítí dost nepříjemně, když mají samy s lékařem o podobných problémech hovořit,“ tvrdí doktorka Sonia Davisonová z Monash University.

Ze studie také vyplývá, že 90 procent všech sexuálních aktivit u žen je závislých na partnerovi. (pst)

(Famous, profimedia.cz)

Přidej svůj komentář!

Nejsi přihlášen(a) proto nemůžeš vidět komentáře ostatních, ale dovolíme ti komentář napsat.

Po napsání komentáře se tvá přezdívka uloží a uvidíš jak komentáře ostatních tak i své.