Rád(a) komentuješ a diskutuješ? Rozjeď diskuzi k nějakému z přispěvků. Pokud se registruješ bude ti diskutování zjednodušeno. Jednoduše se registruj a začni tvořit svůj profil. Registrovaní uživatelé budou mít čím dál více výhod a budou moci využívat více funkci a to zcela zdarma. Stačí si jen založit svůj profil. Na webu se neustále pracujeme a vytváříme nové funkce.

Rozvedení muži podvádění manželek nelitují

Velká část manželství nevěru nepřežije. Ale pánové, kteří své manželky podvedli a kvůli tomu o ně přišli, jen zřídka svého úletu i po rozvodu litují.Podle studie 77 procent mužů, které stála nevěra rozvod, prý svého podvádění s jinou ženou nelituje a 81 procent dokonce uvedlo, že nový sexuální život je mnohem lepší než ten s manželkou.

„To, že muži svého podvádění nelitují, naznačuje, že podvádění nebylo tím, co ukončilo vztah s jejich bývalými manželkami. Nevěra je pouze symptomem většího problému. Takže z toho důvodu, když manželství skončí, muži cítí určitou úlevu. Když nevěra ohrozí manželství, ale pár zůstane spolu a pracuje na řešení svých problémů, pak se většinou dostaví výčitka typu: Ach, mohl jsem tem problém řešit jinak než nevěrou,“ komentoval závěry studie šéfredaktor amerického pánského časopisu.

Z průzkumu také vyplynulo, že 47 procent mužů, kteří podvedli manželku, viní z toho právě ji, protože je prý již nepovažovala za atraktivní a nechovala se k nim tak. Nuda byla důvodem podvádění u 41 procent mužů, touha utéct ze vztahu pro 38 procent a neschopnost odolat sexuální přitažlivosti milenky pro 17 procent podvádějících mužů. (pst)

(Famous, profimedia.cz)

Přidej svůj komentář!

Nejsi přihlášen(a) proto nemůžeš vidět komentáře ostatních, ale dovolíme ti komentář napsat.

Po napsání komentáře se tvá přezdívka uloží a uvidíš jak komentáře ostatních tak i své.